fbpx

Houston Open (R2): Πήρε τον έλεγχο ο Φινάου (vid)

Houston Open (R2): Πήρε τον έλεγχο ο Φινάου (vid)

Έχοντας χάσει το όριο πρόκρισης την περασμένη εβδομάδα κατά την επιστροφή του στη δράση στο PGA Tour, ο Τόνι Φινάου ανέκαμψε έχοντας την πρώτη θέση γενικής μετά το δεύτερο γύρο του Houston Open.

 Ο Αμερικανός αποφάσισε να ξεκουραστεί μετά το Presidents Cup ωστόσο έδειξε εξαιρετικά…σκουριασμένος στο World Wide Technology Championship του Μεξικού. Ο ίδιος έμεινε στη χώρα αξιοποιώντας το χρόνο για να εξασκηθεί, κάτι που απέφερε καρπούς καθώς μετά τα 65 χτυπήματα στον πρώτο γύρο είχε 62 στο δεύτερο και είναι πρωτοπόρος στη γενική με 13 χτυπήματα κάτω από το όριο.

 «Σίγουρα έδειξα σκουριασμένος την περασμένη εβδομάδα», είπε. «Αυτή είναι μία νέα εβδομάδα και έδειξα ότι βρίσκομαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Περιμένουν αύξηση στην ένταση των ανέμων και νομίζω ότι θα είναι πολύ δυσκολότερα με τον βοριά αλλά ανυπομονώ για την πρόκληση και είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξα τις πρώτες δύο ημέρες».

 Δεύτερος, σε απόσταση τεσσάρων χτυπημάτων, είναι ο Πάτρικ Ρότζερς ενώ ένα ακόμα χτύπημα πιο πίσω, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Τάισον Αλεξάντερ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα