fbpx

Double In-Double Out: Ασταμάτητος ο Λειβαδίτης νικητής στο 2ο open tournament (pics+vid)

Double In-Double Out: Ασταμάτητος ο Λειβαδίτης νικητής στο 2ο open tournament (pics+vid)

Ο Δημήτρης Λειβαδίτης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον 2ο προκριματικό του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out, στο open tournament που πραγματοποιήθηκε στο Darts Club Cafe στην Καλλιθέα.

Ο Λειβαδίτης όχι μόνο έφτασε στην κατάκτηση του τουρνουά σημειώνοντας τέσσερις νίκες, αλλά το έκανε χωρίς να χάσει leg κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του με 4-0, κάτι που έκανε και στον τελικό απέναντι στον επίσης εξαιρετικό Κώστα Νίκα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς τα 3 180άρια του Λειβαδίτη και το κλείσιμο από 160, αλλά και το ένα 180άρι του Χρήστου Παπαδόπουλου (4 συνολικά στα δύο τουρνουά για την ώρα), και το τσεκ που έκανε από 114.

Ο νικητής του πρώτου προκριματικού Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out (στο open tournament), που έγινε στο Ν. Ηράκλειο, Παπαδόπουλος έφτασε και πάλι μια ανάσα από τον τελικό, κερδίζοντας ένα γύρο νωρίτερα τον Γιώργο Μονιό (τον είχε κερδίσει και στον τελικό του Ν. Ηρακλείου), αλλά η πορεία του σταμάτησε πάνω στον εντυπωσιακό Λειβαδίτη στα ημιτελικά.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Παπαδόπουλος με 27.6 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Μονιός και Γιώργος Τσάκαλης με 23.6 και 20.6 βαθμούς αντίστοιχα.

Το επόμενο ραντεβού για το Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out θα είναι στις 24 Νοεμβρίου και πάλι στο Darts Club Cafe στην Καλλιθέα όπου θα διεξαχθεί ένα ακόμα open tournament.

https://darts.apexsports.gr/2022/11/10/double-in-double-out-i-2i-praksi-sto-n-irakleio-vids/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα