fbpx

Houston Open: Ο τίτλος στον Τόνι Φινάου (vid)

Houston Open: Ο τίτλος στον Τόνι Φινάου (vid)

Το 2022 συνεχίζει να είναι λαμπρό για τον Τόνι Φινάου καθώς ο Αμερικανός πήρε την 3η του νίκη στη χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου στο Houston Open, στο πλαίσιο του PGA Tour.

 Η σεζόν μπορεί να είναι στην αρχή της αλλά μέσα στο ημερολογιακό έτος ο Φινάου δείχνει την αξία του και η νίκη στο Χιούστον του Τέξας ήταν ένα ακόμα παράδειγμα. Μετά από μία σειρά τουρνουά όπου έπαιρνε τη δεύτερη θέση, ο Αμερικανός έκανε το βήμα παραπάνω κατακτώντας το 3M Open τον Ιούλιο ενώ μία εβδομάδα μετά ακολούθησε η επιτυχία στο Rocket Mortgage Classic.

 Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές στους τελευταίους δύο γύρους στο Τέξας ωστόσο ο Φινάου κατάφερε να προσαρμοστεί άψογα και στο τέλος του τέταρτου γύρου έφτασε στη νίκη με διαφορά τεσσάρων χτυπημάτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Τάισον Αλεξάντερ.

 «Η αίσθηση είναι σπουδαία», είπε ο γκόλφερ από τη Γιούτα. «Δεν ήξερα αν μπορούσα να τα καταφέρω. Ήταν μία από εκείνες τις ημέρες που πάλευα διαρκώς, έκανα μερικά ωραία putt στις εμπρός 9 και ηρέμησα. Δεν είχα βρεθεί ποτέ σε θέση να έχω μεγάλη διαφορά και αυτό με έκανε νευρικό, σταδιακά όμως ένιωθα όλο και καλύτερα και έφτασα στη νίκη».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα