fbpx

DP World Tour Championship (R2): Ανοίγουν τη διαφορά Χάτον και Φιτζπάτρικ (vid)

DP World Tour Championship (R2): Ανοίγουν τη διαφορά Χάτον και Φιτζπάτρικ (vid)

Ματ Φιτζπάτρικ και Τάιρελ Χάτον μοιράζονται την κορυφή στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν του DP World Tour, του DP World Tour Championship στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τους δύο γκόλφερ να έχουν 12 χτυπήματα κάτω από το όριο μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου..

 Σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου ο Φιτζπάτρικ θα κάνει δικό του το τρόπαιο που φέρει το όνομα του Χάρι Βάρντον και απονέμεται στον κορυφαίο της χρονιάς ενώ και οι δύο έχουν εξαιρετική παράδοση στο Earth Course, ειδικά ο Φιτζπάτρικ που μετράει δύο νίκες στο συγκεκριμένο γήπεδο.

 Ο Ματ Φιτζπάτρικ σημείωσε το πρώτο του μπόγκι στο τουρνουά στη 12η τρύπα ωστόσο είχε και τρία μπέρντι με αποτέλεσμα να μοιράζεται την κορυφή με τον Τάιρελ Χάτον και τους 2 παίκτες να έχουν διαφορά τριών χτυπημάτων από τους πλησιέστερους αντιπάλους τους, τους Άλεξ Νόρεν και Άντρι Αρνάους.

 «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξα και πάλι», είπε ο Φιτζπάτρικ. «Ήταν μία καλή ημέρα και πρέπει να συνεχίζω να πιέζω. Είμαι άνετος με το παιχνίδι μου και είμαι σε θέση που μπορώ να κάνω το ίδιο και στην συνέχεια».

Εκείνος που είχε την πιο εντυπωσιακή απόδοση στο κλείσιμο του γύρου ήταν ο νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ρόρι ΜακΙλρόι, καθώς ο Βορειοϊρλανδός είχε μπέρντι στην 16η και 17η τρύπα και ιγκλ στην 18η και τελευταία και ίσως να βρίσκεται στην αρχή μίας μεγάλης ανατροπής ενόψει της συνέχειας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα