fbpx

UK Championship: Στα ημιτελικά ο Λιζάουκι (vid)

UK Championship: Στα ημιτελικά ο Λιζάουκι (vid)

Η προσπάθεια του Τζακ Λιζάουκι να πάρει τον πρώτο του τίτλο σε ranking τουρνουά συνεχίζεται καθώς πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του UK Championship μετά την εμφατική νίκη με 6-1 στα φρέιμ απέναντι στον Σον Μέρφι.

 Ο Λιζάουκι, νούμερο 13 στην παγκόσμια κατάταξη, πέτυχε 4 διαδοχικά century σε μία θεαματική επίδειξη επιθετικού παιχνιδιού φτάνοντας στη νίκη σε μία ώρα και 27 λεπτά ενώ στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μαρκ Άλεν. «Κοιτώντας πίσω πιστεύω ότι έκανα ένα λάθος τακτικής αφήνοντας τον Τζακ να πάρει το πρώτο χτύπημα στο respot, πιστεύω ότι αυτή η τάση άρχισε να αλλάζει και με είχε σε μειονεκτική θέση από το πρώτο παιχνίδι», είπε ο Σον Μέρφι. «Έπαιξε απίστευτα καλά και νομίζω ότι είναι εξίσου καλός με τον Ρόνι ή τον Τζον Χίγκινς ή τον Μαρκ Γουίλιαμς. Πιστεύω ότι το στοιχείο που κάνει το παιχνίδι μας ίσως το δυσκολότερο ατομικό σπορ στον κόσμο, πέρα από τη μάχη, είναι το ότι αν δεν ευστοχήσεις σε ένα χτύπημα, το επόμενό σου μπορεί να είναι το τελευταίο».

 Ο επόμενος αντίπαλός του, ο Μαρκ Άλεν, πήρε την πρόκριση νικώντας 6-4 τον Σαμ Κρέιγκι παρά το γεγονός ότι ο κάτοχος του τίτλου στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας τον περασμένο μήνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-2 αλλά πήρε τα επόμενα 4 φρέιμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα