fbpx

DP World Tour Championship: Νικητής ο Τζον Ραμ (vid)

DP World Tour Championship: Νικητής ο Τζον Ραμ (vid)

Ο Τζον Ραμ ανέβασε το επίπεδό του την κατάλληλη στιγμή και αναδείχθηκε νικητής για τρίτη φορά στο DP World Tour Championship, στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν του DP World Tour.

 Ο Ισπανός είχε μία χρονιά με αστάθειες καθώς δυσκολεύτηκε στο πρώτο κομμάτι, αλλάζοντας σπίτι και όντας πατέρας για δεύτερη φορά. Παρά τα προβλήματα στα τρία από τα τέσσερα μέιτζορ, είχε μία καλή ευκαιρία στο US Open την οποία δεν αξιοποίησε στον τελευταίο γύρο, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δείχνει ξανά το καλό του πρόσωπο με τη νίκη στο όπεν Ισπανίας τον περασμένο Οκτώβριο.

 «Την τελευταία φορά που νίκησα εδώ είχα 15 χτυπήματα κάτω από το όριο και τώρα είχα 20», είπε ο Ραμ. «Μου αρέσει αυτό το γήπεδο και φαίνεται το γήπεδο να με συμπαθεί, οπότε ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια στις νίκες». Ο Ισπανός πήρε τη νίκη με διαφορά δύο χτυπημάτων από τους πλησιέστερους αντιπάλους του, τον Άλεξ Νόρεν και τον Τάιρελ Χάτον ενώ η 4η θέση που πήρε ο Ρόρι ΜακΙλρόι ήταν αρκετή για να του δώσει για 4η φορά το τρόπαιο που φέρει το όνομα του Χάρι Βάρντον και απονέμεται στον κορυφαίο της σεζόν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα