fbpx

Masters: Απέναντι στον Μέρφι αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου ο Ρόμπερτσον

Masters: Απέναντι στον Μέρφι αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου ο Ρόμπερτσον

Ο Νιλ Ρόμπερτσον θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που πήρε στο Μάστερς αρχίζοντας απέναντι στον Σον Μέρφι. Η προσοχή παραμένει στραμμένη στο UK Championship με τον Μαρκ Άλεν και τον Ντινγκ Τζουνχούι να αναμετρώνται στον τελικό, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του επόμενου τουρνουά.

 Ο Ρόμπερτσον πήρε τον τίτλο στο Μάστερς για δεύτερη φορά φέτος, νικώντας τον Μπάρι Χόκινς στο Αλεξάντρα Πάλας με τον Αυστραλό να μην μπαίνει τόσο δυνατά την τρέχουσα σεζόν και να αναζητά την επιστροφή στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα του στον πρώτο γύρο του UK Championship.

 Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, μετρά τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλους με την 7η να σημειώνεται το 2017 και στην προσπάθεια για τον 8ο να αρχίζει απέναντι στον Λούκα Μπρεσέλ. «Είναι ένα καλό τουρνουά. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, κάθε αγώνας είναι ένας τελικός», είπε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. «Είναι οι 16 κορυφαίοι στον κόσμο, κάτι που είναι σπουδαίο. Πάντα είναι ένα μαγικό τουρνουά, ένα σπουδαίο γεγονός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα