fbpx

Ρικάρντο Φράκαρι: «Τεράστια επιτυχία το παγκόσμιο κύπελλο Baseball5»

Ρικάρντο Φράκαρι: «Τεράστια επιτυχία το παγκόσμιο κύπελλο Baseball5»

O πρόεδρος της παγκόσμιας συνομοσπονδίας μπέιζμπολ και σόφτμπολ, Ρικάρντο Φράκαρι, χαρακτήρισε την παρθενική διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου Baseball5 ως μία τεράστια επιτυχία, με το τουρνουά να διεξάγεται στις αρχές του μήνα στην πόλη του Μεξικού.

 Στον τελικό που διεξήχθη στο Ελ Ζοκάλο, τη μεγαλύτερη πλατεία στην πόλη του Μεξικού, η Κούβα νίκησε την Ιαπωνία ενώ στο μικρό τελικό η κινεζική Ταϊπέι έκανε δικό της το χάλκινο μετάλλιο νικώντας τη Βενεζουέλα.

 «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο μέρος για να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή», είπε ο Φράκαρι. «Ήταν μία μεγάλη επιτυχία, μακάρι όλοι να μπορούσατε να νιώσετε αυτή την ξεχωριστή δόνηση που μας έδωσε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Το παγκόσμιο κύπελλο Baseball5 ήταν τόσο επιτυχημένο που τώρα πρέπει να σκεφτούμε πως να προχωρήσουμε».

 Επόμενος σταθμός είναι το παγκόσμιο κύπελλο Baseball5 νέων, το ένα από τα 13 τουρνουά που έχει προγραμματιστεί για το 2023, μαζί με 7 παγκόσμια κύπελλα σόφτμπολ, τέσσερα μπέιζμπολ και ένα παγκόσμιο κύπελλο Slowpitch. Το Baseball5 θα είναι στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας το 2026 στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα