fbpx

Ρόνι Ο’Σάλιβαν για Μαρκ Άλεν: «Τώρα έχει έναν στόχο στην πλάτη»

Ρόνι Ο’Σάλιβαν για Μαρκ Άλεν: «Τώρα έχει έναν στόχο στην πλάτη»

Ο Μαρκ Άλεν βρέθηκε πίσω με 6-1 στα φρέιμ απέναντι στον Ντινγκ Τζουνχούι στον τελικο του UK Championship ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει τον τίτλο με 10-7 και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, πιστεύει ότι πλέον ο Βορειοϊρλανδός θα αποτελεί στόχο για τους αντιπάλους του.

 «Αυτός ο τίτλος θα του δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση», είπε ο Rocket στο Eurosport. «Έχει αρχίσει να κατακτά τίτλους χωρίς να παίζει σπουδαία οπότε φυσικά τώρα θα έχει έναν στόχο στην πλάτη. Οι αντίπαλοί του θα έχουν επιπλέον κίνητρο να τον νικήσουν. Πολλοί θα σκεφτούν ότι θα θέλουν να νικήσουν έναν παίκτη με αξία οπότε τώρα θα είναι διαφορετικά. Όλη η δυναμική αλλάζει όταν αρχίσεις να κερδίζεις πολλά και για αυτό είπε ότι πρέπει να επιστρέψει στην προπόνηση επειδή ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό αλλά πλέον ανήκει στην ιστορία».

 «Το θέμα είναι ο επόμενος τίτλος και ο μεθεπόμενος και αν θέλεις να συνεχίσεις να κερδίζεις, να βελτιώνεσαι, θα πρέπει να αφήσεις τότε στην άκρη τα όσα έγιναν εκεί καθώς ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να προχωρήσεις. Αυτό έκανε ο Στίβεν Χέντρι, αυτό έκανε ο Στιβ Ντέιβις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα