fbpx

UK Championship, Μαρκ Άλεν: «Δεν ξέρω πως τα κατάφερα»

UK Championship, Μαρκ Άλεν: «Δεν ξέρω πως τα κατάφερα»

Ο Μαρκ Άλεν δεν μπορούσε να εξηγήσει πως κατάφερε να πάρει τον τίτλο στο UK Championship όντας πίσω με 6-1 στα φρέιμ απέναντι στον Ντινγκ Τζουνχούι και πετύχει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές με 10-7.

 «Είναι υπέροχο», είπε λίγο μετά τον τελικό. «Πραγματικά δεν ξέρω πως τα κατάφερα για να είμαι ειλικρινής. Δεν έπαιζα πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Δυσκολεύτηκα στην αρχή και ο Ντινγκ με τιμώρησε σκληρά, σκόραρε πολύ εύκολα στο πρώτο μέρος και προσπάθησα να κρατηθώ στο ματς. Δεν ξέρω τι έγινε απόψε. Ξαφνικά ένιωσα πολύ καλά και το επίπεδό μου ανέβηκε, άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου και είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες μου επειδή ο αντίπαλός μου είναι ένας θρύλος».

 Με τη νίκη αυτή ο Άλεν γίνεται ο δεύτερος Βορειοϊρλανδός που παίρνει τον συγκεκριμένο τίτλο μετά τον Άλεξ Χίγκινς το 1983. «Το να ακολουθώ τα βήματα του Άλεξ προφανώς είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αλλά προσπαθώ να αφήσω το δικό μου σημάδι στο παιχνίδι αν και προφανώς είμαι πολύ μακριά από το να πετύχω κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα