fbpx

German Masters: Έκανε την έκπληξη ο Κρέιγκι στον Μαγκουάιρ

German Masters: Έκανε την έκπληξη ο Κρέιγκι στον Μαγκουάιρ

Ο Σαμ Κρέιγκι δίνει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις από το UK Championship παίρνοντας εντυπωσιακή νίκη με 5-2 απέναντι στον Στίβεν Μαγκουάιρ στα προκριματικά του γερμανικού μάστερς.

 Ο Κρέιγκι είχε γνωρίσει την ήττα με 6-4 από τον μετέπειτα πρωταθλητή της περασμένης εβδομάδας, τον Μαρκ Άλεν, στα προημιτελικά αν και προηγήθηκε 4-2 ωστόσο άφησε γρήγορα πίσω του την απογοήτευση και πέρασε στο γύρο των 64 απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν φιναλίστ στο συγκεκριμένο τουρνουά το 2012. Με το αποτέλεσμα αυτό ο νούμερο 47 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια τον Τζέιμι Κλαρκ ο οποίος νίκησε 5-1 τον Νόπον Σαενγκχάμ.

 Κάτοχος του τίτλου, ο Ζάο Ζιντόνγκ, επιβλήθηκε 5-3 του Βου Γιζέ και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μουχαμάντ Ασίφ αλλά ο νικητής του βρετανικού όπεν, ο Ράιαν Ντέι γνώρισε τον αποκλεισμό χάνοντας με 5-3 από τον επίσης Ουαλό Μάικλ Γουάιτ.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997, ο Κεν Ντόχερτι, αν και βρέθηκε πίσω με 4-2 έκανε την ανατροπή και με 5-4 νίκησε τον Άντι Λι αντιμετωπίζοντας στον επόμενο γύρο τον Τομ Φορντ με στόχο να εξασφαλίσει την παρουσία του στο γύρο των 32 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το διάστημα 1-5 Φεβρουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα