fbpx

Πάουλο: “Όλοι θα βλέπουμε στο μέλλον με περηφάνια αυτό που πετύχαμε”

Πάουλο: “Όλοι θα βλέπουμε στο μέλλον με περηφάνια αυτό που πετύχαμε”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζούνιορ Πάουλο για την Σαμόα που έφτασε ως τον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ. Παρά την καθαρή ήττα με 30-10 από την Αυστραλία, ο αρχηγός της Toa Samoa υπογράμμισε το πόσο περήφανος αισθάνεται για όλους τους παίκτες της ομάδας και την αγωνιστική τους νοοτροπία, μη λησμονώντας να αναφέρει την αξία της εκπροσώπησης του πνεύματος της Σαμόα στο χορτάρι.

“Μιλήσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είπαμε πως θα διεκδικήσουμε κάθε ευκαιρία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Γνωρίζαμε πως, ανεξαρτήτως έκβασης, θα μπορούσαμε μετά να περπατάμε με τα κεφάλια ψηλά και υπερήφανοι.

Αυτό ήθελα μονάχα από αυτά τα παιδιά. Είναι μία ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων και είναι κρίμα που το ταξίδι μας τώρα ολοκληρώνεται και θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ωστόσο, η ιστορία θα καταγράψει τα ονόματά μας το ένα δίπλα στο άλλο και μελλοντικά θα μπορούν όλοι να κοιτάξουν το παρελθόν και να είναι περήφανοι για αυτό που πέτυχαν.

Αυτός είναι ο λόγος που εκπροσωπούμε και την κληρονομιά μας. Δεν εκπροσωπούμε μονάχα τους εαυτούς μας και τους προπονητές. Εκπροσωπούμε όλο το πνεύμα του τι σημαίνει η Σαμόα για εμάς”, ανέφερε ο Πάουλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα