fbpx

Νέα διάκριση, 15 εκατομμυρίων δολαρίων, για τον Τάιγκερ Γουντς

Νέα διάκριση, 15 εκατομμυρίων δολαρίων, για τον Τάιγκερ Γουντς

Ο Τάιγκερ Γουντς παραμένει το μεγαλύτερο όνομα στο γκολφ καθώς πήρε την πρώτη θέση στο πρόγραμμα επίδρασης της PGA Tour κερδίζοντας και το έπαθλο των 15 εκατομμυρίων δολαρίων παρά το γεγονός ότι μέσα στο 2022 έχει πάρει μέρος μόλις σε 3 τουρνουά.

 Το πρόγραμμα επίδρασης επινοήθηκε από την PGA Tour για να επιβραβεύει τους παίκτες οι οποίοι δημιουργούν ενδιαφέρον μέσων των media και ο Αμερικανός νίκησε στη μάχη για την πρώτη θέση τον Βορειοϊρλανδό Ρόρι ΜακΙλρόι.

 Σύμφωνα με την PGA Tour τα κριτήρια είναι οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο και πόσες φορές οι χρήστες ψάχνουν ένα όνομα χρησιμοποιώντας την Google. Επόμενο κριτήριο είναι ο αριθμός μοναδικών θεμάτων που περιλαμβάνουν το όνομα ενός γκόλφερ, ο τηλεοπτικός χρόνος που το λογότυπο ενός χορηγού του κάθε παίκτη εμφανίζεται στους 2 τελευταίους γύρους κάθε τουρνουά, η γενικότερη προβολή του γκόλφερ στο αμερικανικό κοινό και οι συζητήσεις που γίνονται για ένα όνομα παίκτη στα social media.

 Η 2η θέση για τον Ρόρι ΜακΙλρόι απέφερε στον Βορειοϊρλανδό το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ τρίτος και πλουσιότερος κατά 9 εκατομμύρια έγινε ο Αμερικανός Τζόρνταν Σπιθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα