fbpx

Χέιστινγκς: “Ντόντι, έδωσες αγώνα για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος”

Χέιστινγκς: “Ντόντι, έδωσες αγώνα για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος”

Με άκρως συγκινητικά λόγια έσπευσε να αποχαιρετίσει ο Γκάβιν Χέιστινγκς τον Ντόντι Γουέιρ, που έφυγε χθες (Σάββατο) από τη ζωή. Ο παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας και συμπαίκτης του εκλιπόντος την περίοδο 1990-1995 στην ομάδα, στάθηκε στον πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα του και στη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε επί σχεδόν έξι χρόνια την ασθένεια που τελικά του στέρησε τη ζωή.

“Ντόντι, ήσουν ένας γίγαντας ανάμεσα σε μεγάλους παίκτες. Ποτέ δεν παραπονέθηκες, ποτέ δεν ένιωσες πως αδικείς τον εαυτό σου, αλλά έδωσες αγώνα για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όσους θα ακολουθήσουν μετά από εσένα. Αναπαύσουν εν ειρήνη Μεγάλε Άνδρα, στέλνουμε την αγάπη μας στην Κάθι και τα αγόρια σου”, ήταν το μήνυμα του Χέιστινγκς μέσω τουίτερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γουέιρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, μία ασθένεια του νευρικού συστήματος που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κυρίως μέσω του Βρετανού φυσικού και κοσμολόγου επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος έζησε με αυτήν από τα 21 έως τα 76 του χρόνια.

Ο Ντόντι Γουέιρ καθηλωμένος σε αμαξίδιο λόγω της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα