fbpx

Αλλαγές με στόχο τα μέιτζορ σχεδιάζει ο Άνταμ Σκοτ

Αλλαγές με στόχο τα μέιτζορ σχεδιάζει ο Άνταμ Σκοτ

Ο Άνταμ Σκοτ αποκάλυψε ότι θα αλλάξει το πρόγραμμά του την επόμενη χρονιά σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τομείς του παιχνιδιού του που θα τον βοηθήσουν να φτάσει ξανά σε κατάκτηση μέιτζορ τίτλου.

 Ο Αυστραλός έχει κάνει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του φέτος αλλά το ένα και μοναδικό μέιτζορ που έχει στην κατοχή του είναι το Μάστερς του 2013. Η βάση ου είναι στην Ελβετία ωστόσο σχεδιάζει να μετοικήσει στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών στο προσεχές διάστημα ώστε να περιορίσει το χρόνο που ξοδεύει για μετακινήσεις.

 «Δεν ζω στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά θα περνάω περισσότερο χρόνο εκεί την επόμενη χρονιά ώστε να αγωνίζομαι σοβαρά», είπε. «Δεν μπορώ να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζοντας παίκτες που δεν σπαταλούν τόσο χρόνο».

 Ο πιο πρόσφατος τίτλος του ήταν στο Genesis Invitational το Φεβρουάριο του 2020 ωστόσο μέσα στη φετινή χρονιά είχε μία σειρά αποτελεσμάτων στην πρώτη δεκάδα και πλέον επικεντρώνεται στα μέιτζορ. «Θέλω να κερδίσω όλα τα μέιτζορ αν και αυτό ακούγεται υπερβολικό αλλά πραγματικά είναι τρία ακόμα τουρνουά. Θέλω να έχω την κατάλληλη εβδομάδα, διαθέτω όλα τα εργαλεία, παραμένω πολύ υγιής, χτυπάω καλά τη μπάλα και διαθέτω μεγάλη εμπειρία, προσπαθώ να συνδέσω όλα τα στοιχεία. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρα τους στόχους μου ως παίκτης και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μου πλέον. Πρέπει να κάνω τα πάντα για να διασφαλίσω ότι θα δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη ευκαιρία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα