fbpx

Double In-Double Out: Νικητής ο Γιάννης Μιχαήλ-Παραμένει στην 1η θέση ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Double In-Double Out: Νικητής ο Γιάννης Μιχαήλ-Παραμένει στην 1η θέση ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Μιχαήλ ήταν ο μεγάλος νικητής στον 3ο προκριματικό του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out μια σειρά 10 αγώνων που ανήκει στη φιλοσοφία των τουρνουά “Darts tournament series”, που πραγματοποιήθηκε στο Darts Club Cafe στην Καλλιθέα.

Ο κορυφαίος Έλληνας ντάρτερ επικράτησε στο open tournament κερδίζοντας στον τελικό τον νικητή του 2ου προκριματικού της 10ης Νοεμβρίου, Δημήτρη Λειβαδίτη με 4-1. Η πορεία του John Michael για τη νίκη στο τουρνουά ξεκίνησε με τη νίκη (4-3) κόντρα στον Γιώργο Μονιό.

Από εκεί και πέρα ο Μιχαήλ βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει στη συνέχεια του Σταύρου Καραβερβερή με 4-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε στον ημιτελικό και τον Κώστα Παντελίδη, προτού νικήσει στον τελικό τον Λειβαδίτη με τον “Deadly Rose” να κάνει εξαιρετικό σετ με κλείσιμο με 13 βελάκια με τον μέσο όρο του στο συγκεκριμένο σετ να φτάνει στο 72.

Στη βαθμολογία του open tournament, ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει να προηγείται έχοντας 33 βαθμούς σε 3 αγώνες, τον Δημήτρη Λειβαδίτη να ακολουθεί με 30,8 βαθμούς με 2 αγώνες και τον Γιώργο Τσάκαλη να ολοκληρώνει την πρώτη 3άδα έχοντας 30,4 βαθμούς.

Η δράση του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out θα συνεχιστεί και πάλι στην Καλλιθέα την ερχόμενη Πέμπτη (1/12) όπου θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας του κλειστού τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα