fbpx

Hero World Challenge: Απών εξαιτίας τραυματισμού ο Τάιγκερ Γουντς

Hero World Challenge: Απών εξαιτίας τραυματισμού ο Τάιγκερ Γουντς

Η επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς στη δράση παίρνει νέα αναβολή μετά την απόσυρση της συμμετοχής του από το Hero World Challenge στις Μπαχάμες εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι.

 Κάτοχος 15 τίτλων μέιτζορ ο Αμερικανός, δεν έχει αγωνιστεί από την στιγμή που έχασε το όριο πρόκρισης στο Open του Σεντ Άντριους τον Ιούλιο ωστόσο είχε δηλώσει συμμετοχή για το τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-4 Δεκεμβρίου. Ο ίδιος συνεχίζει να ελπίζει ότι θα δώσει το παρών στο The Match, ένα τουρνουά επίδειξης στις 10 Δεκεμβρίου όπου θα αγωνιστούν οι Ρόρι ΜακΙλρόι, Τζόρνταν Σπιθ και Τζάστιν Τόμας αλλά και το PNC Championship που αρχίζει στις 15 Δεκεμβρίου.

 «Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας μου για το Hero World Challenge αυτή την εβδομάδα χτύπησα το δεξί μου πόδι και δυσκολεύομαι να περπατήσω», αναφέρει με ανακοίνωσή του στα social media. «Μετά τις συμβουλές των γιατρών και γυμναστών μου, αποφάσισα να αποσυρθώ από το τουρνουά και να κρατήσω μόνο τα καθήκοντά μου ως διοργανωτής».

 Ο Τάιγκερ Γουντς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες το Φεβρουάριο του 2021 και έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παίξει ξανά με πλήρες πρόγραμμα. Ο ίδιος αγωνίστηκε μόλις σε 9 γύρους φέτος, 2 στο Open, τρεις στο PGA Championship και τέσσερις στο Masters ενώ ο πιο πρόσφατος τίτλος του σημειώθηκε στο ZOZO Championship του 2019.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα