fbpx

NFL: Ντοκιμαντέρ για το Flag Football στα φετινά World Games (vid)

NFL: Ντοκιμαντέρ για το Flag Football στα φετινά World Games (vid)

H NFL παρουσίασε το πρώτο από μία σειρά ντοκιμαντέρ που έχει σχεδιάσει με επίκεντρο το Flag Football και την ιστορία της γυναικείας ομάδας του Μεξικού που νίκησε εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών στον τελικό των φετινών World Games.

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας της NFL με τη διεθνή ομοσπονδία αμερικανικού ποδοσφαίρου, στόχος είναι η ανάπτυξη της εικόνας του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο διεκδικώντας μία θέση στο πρόγραμμα των μελλοντικών Ολυμπιακών Αγώνων.

 Το πρώτο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Journey to Gold», παρουσιάζει τα αουτσάιντερ, τη γυναικεία ομάδα του Μεξικού, όπου βρίσκονται και οι ρίζες του Flag Football, με την Ντιάνα Φλόρες να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία προς τον τίτλο ενώ παρούσες είναι και οι Ρεμπέκα Λάντα, Σίλβια Κοντρέρες και Άνα Ροχάνο.

 Το ντοκιμαντέρ είναι στα ισπανικά ωστόσο εντός της εβδομάδας θα βγει και η αγγλική έκδοση με την παρουσίαση να πραγματοποιείται παράλληλα με το ματς των San Fransisco 49ers με τους Arizona Cardinals στο στάδιο Αζτέκα της πόλης του Μεξικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα