fbpx

Scottish Open: Ο Γουίλσον νίκησε τον Ο’Σάλιβαν

Scottish Open: Ο Γουίλσον νίκησε τον Ο’Σάλιβαν

Ο Γκάρι Γουίλσον έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε του Ρόνι Ο’Σάλιβαν με 4-3 στο πλαίσιο του τρίτου γύρου στο όπεν Σκωτίας. Ο Γουίλσον έκανε ελάχιστα λάθη και μερικά μεγάλα μπρέικ έχοντας το πάνω χέρι στην αναμέτρηση στη μεγαλύτερη διάρκεια ενός ποιοτικού ματς.

 Για πρώτη φορά ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν γνωρίζει τόσο νωρίς τον αποκλεισμό στο συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο επέστρεψε στο χώρο το 2016. «Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος μπορούσα, να μείνω στην στιγμή», είπε ο Γουίλσον στο στούντιο του Eurosport. «Ένιωσα ότι δεν είχα πολλά να χάσω επειδή έχω βρεθεί αρκετές φορές σε αυτή την κατάσταση. Με τον Ρόνι μπορεί να καταρρεύσεις και να χάσεις το φρέιμ. Περίμενα τα χειρότερα αλλά όχι με την άσχημη έννοια. Πίστευα ότι αν πετύχει όλες τις μπάλες και πάρει το φρέιμ δεν θα γίνει κάτι πρωτόγνωρο, αν αστοχήσει, χαρά για εμένα και θα δω τι μπορώ να κάνω αν έχω την ευκαιρία».

 Επόμενος αντίπαλος του Γουίλσον για το γύρο των 16 θα είναι είτε ο Γιαν Μπινγκτάο είτε ο Χοσεϊν Βαφέι. Σε άλλο ματς, ο Μαρκ Σέλμπι εξασφάλισε την πρόκριση επικρατώντας άνετα με 4-1 του Ρόμπερτ Μίλκινς ενώ ο Ζου Γιουελόνγκ ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπάρι Χόκινς με 4-0.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα