fbpx

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάντι Τζόουνς

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάντι Τζόουνς

Ο πρώην CEO του PGA Tour, Σάντι Τζόουνς, πέθανε σε ηλικία 74 ετών μετά από σύντομη ασθένεια με τον Σκωτσέζο να αποτελεί μέλος της ομοσπονδίας από το 1980 στην οποία παρέμεινε μέχρι την αποχώρησή του το 2017.

 Στην καριέρα των 37 ετών, η οποία άρχισε με το ρόλο του γραμματέα της περιοχής της Σκωτίας για το PGA Tour, ο εκλιπών πιστώθηκε την εξέλιξη της διοργάνωσης, του Ryder Cup και τη γενικότερη εξάπλωση του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο. «Ο Σάντι ήταν ηγέτης του PGA για περισσότερα από 25 χρόνια, δημιουργώντας σημαντική αλλαγή και βελτίωση στον τρόπο διακυβέρνησης της ομοσπονδίας», είπε ο Ρόμπερτ Μάξφιλντ, ο οποίος διαδέχθηκε στο ρόλο του CEO τον Τζόουνς.

 Την αξία της συνεισφοράς του Τζόουνς στο γκολφ αναγνώρισε και ο αναπληρωτής CEO του DP World Tour, ο Γκάι Κίνινγκς. «Για περισσότερα από 40 χρόνια, ο Σάντι είχε τεράστια συνεισφορά στο γκολφ σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού, από τις μικρές κατηγορίες έως το Ryder Cup. Ο ίδιος γνώριζε μεγάλο σεβασμό για το πάθος του προς το άθλημά μας και ήταν προφανές σε όλους μας ότι ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα