fbpx

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028 και ένα παγκόσμιο κύπελλο στις ΗΠΑ οι μεγάλοι στόχοι της ICC

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028 και ένα παγκόσμιο κύπελλο στις ΗΠΑ οι μεγάλοι στόχοι της ICC

Η διεθνής αρχή του αθλήματος μέσω του CEO, Τζεφ Αλαρντάις, προβλέπει ότι η συνδιοργάνωση από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών του παγκοσμίου κυπέλλου Τ20 με την πιθανή παρουσία στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 στο Λος Άντζελες φέρνει το κρίκετ σε πολύ καλή θέση για το μέλλον.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τις Δυτικές Ινδίες θα διοργανώσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα και η μικρή χρονικά απόσταση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 ίσως να αποτελούν την ιδανική στιγμή για το κρίκετ να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον που θα δημιουργηθεί στην περιοχή.

«Πιστεύω ότι η παρουσία του υψηλότερου επιπέδου του κρίκετ στις ΗΠΑ δημιουργεί φιλοδοξίες για τους νέους», είπε ο Αλαρντάις. «Μπορεί να γίνει ένα άθλημα όπου κάποιος θα το δει και θα σκεφτεί ότι θέλει να το δοκιμάσει. Η ύπαρξη διάφορων αναπτυξιακών προγραμμάτων εκεί σε συνδυασμό με την παρουσία του παγκοσμίου κυπέλλου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Η κληρονομιά που θα αφήσει μπορεί να μας οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό αναμφίβολα θα φέρει το άθλημα σε μία πολύ καλή θέση για το μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα