fbpx

Scottish Open: Στα προημιτελικά ο Τζαντ Τραμπ (vid)

Scottish Open: Στα προημιτελικά ο Τζαντ Τραμπ (vid)

Ο Τζαντ Τραμπ χρειάστηκε να προσπαθήσει σκληρά για να επιβληθεί 4-2 του Ζιάο Γκουοντόνγκ και να περάσει στα προημιτελικά του όπεν Σκωτίας στο Εδιμβούργο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στα φρέιμ και θα μπορούσε να χάσει και το τρίτο ωστόσο ο αντίπαλός του έκανε το λάθος που του έδωσε την ευκαιρία για την ανατροπή.

 Επόμενος αντίπαλος του Τραμπ θα είναι ο Ουν-Νοχ Τεπτσάγια ο οποίος μετά την εντυπωσιακή του νίκη επί του Μαρκ Άλεν ξεπέρασε και το εμπόδιο του Τζέιμι Τζόουνς με 4-3. «Ήμουν φρικτός», είπε ο Τραμπ στο στούντιο του Eurosport. «Είμαι έκπληκτος που όλοι είναι ξύπνιοι και δεν πήγαν για ύπνο. Το ματς ήταν πολύ κακό».

 Σε άλλες αναμετρήσεις, ο Νιλ Ρόμπερτσον πέρασε στα προημιτελικά νικώντας 4-2 τον Σκωτσέζο Άντονι ΜακΓκιλ. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Μαρκ Σέλμπι ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ του Τζακ Λιζάουκι.

 Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μαρκ Γουίλιαμς, αν και προηγήθηκε με 2-0 γνώρισε την ήττα με 4-3 από τον Τζο Ο’Κόνορ και ο νούμερο 55 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Ρίκι Γουόλντεν ο οποίος επιβλήθηκε του Σαμ Κρέιγκι. Ο Κάιρεν Γουίλσον νίκησε 4-2 τον Ζούε Γιουελόνγκ και θα παίξει με τον Γκάρι Γουίλσον που επιβλήθηκε 4-3 του Χοσεϊν Βαφέι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα