fbpx

Scottish Open: Πρώτος τίτλος καριέρας για τον Γκάρι Γουίλσον (vid)

Scottish Open: Πρώτος τίτλος καριέρας για τον Γκάρι Γουίλσον (vid)

Ο Γκάρι Γουίλσον επέστρεψε στον παλιό καλό του εαυτό την κατάλληλη στιγμή και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του επικρατώντας στον τελικό του όπεν Σκωτίας με 9-2 του Τζο Ο’Κόνορ.

 Ο Γουίλσον έθεσε τις βάσεις για τη νίκη και τον τίτλο από το πρώτο κομμάτι του ματς καθώς με σταθερότητα στο παιχνίδι του και αξιοποιώντας τα λάθη του αντιπάλου του κατάφερε να προηγηθεί με 6-2. Μετά το γρήγορο απογευματινό σκέλος, είχε πλέον κάτι περισσότερο από ένα τρίωρο για να σκεφτεί πως να φτάσει στη νίκη.

 Στον τρίτο τελικό της καριέρας του, ο ίδιος δεν έδειξε να έχει νευρικότητα παίρνοντας το πρώτο φρέιμ του δεύτερου κομματιού και έφτασε στον τίτλο και το τρόπαιο που φέρει το όνομα του Στίβεν Χέντρι μαζί με το έπαθλο των 80.000 λιρών. Έχοντας νικήσει τους Ρόνι Ο’Σάλιβαν, Χοσεϊν Βαφέι, Κάιρεν Γουίλσον και Ουν-Νοχ Τεπτσάγια στους προηγούμενους γύρους ο τίτλος δείχνει δίκαιος για τον 37χρονο.

 Ο Ο’Κόνορ από την πλευρά του έχει να κρατήσει θετικά στοιχεία με αποκορύφωμα τη νίκη στα ημιτελικά επί του Νιλ Ρόμπερτσον ενώ κατά τη διάρκεια του τουρνουά άκουσε τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν να λέει ότι πιστεύει πως είναι ένας μελλοντικός παγκόσμιος πρωταθλητής. Για τον Γκάρι Γουίλσον ωστόσο αυτός ο τίτλος θα τον ανεβάσει στο νούμερο 18 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα