fbpx

Scottish Open: Στον τελικό ο Γκάρι Γουίλσον (vid)

Scottish Open: Στον τελικό ο Γκάρι Γουίλσον (vid)

Ο Γκάρι Γουίλσον όντας ανώτερος στα τελευταία φρέιμ της αναμέτρησης κατάφερε να επιβληθεί 6-4 του Ουν-Νοχ Τεπτσάγια με 6-4 και να εξασφαλίσει το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του όπεν Σκωτίας.

 Μία ημέρα μετά τη νίκη του στα προημιτελικά επί του Κάιρεν Γουίλσον, μία νίκη που χαρακτήρισε ως…αηδιαστική, εξαιτίας του χαμηλού επιπέδου στο παιχνίδι, ο Άγγλος έδειξε την εικόνα που είχε πριν 3 χρόνια όταν και είχε καταφέρει να βρεθεί στους πρώτους 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

 Τα τελευταία χρόνια η απόδοση του Γκάρι Γουίλσον είχε κατακόρυφη πτώση με εξαίρεση την εμφάνιση στον τελικό του βρετανικού όπεν το καλοκαίρι του 2021 και πλέον απέχει μία νίκη μακριά από τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

 Καθοριστικό σημείο το έκτο φρέιμ της αναμέτρησης με τους 2 παίκτες να δείχνουν μεγάλη νευρικότητα, συνέπεια της σημασίας που είχε το ματς με τον Γουίλσον να κάνει το καθοριστικό βήμα και να παίρνει την πρόκριση περιμένοντας να μάθει ποιος από τους Νιλ Ρόμπερτσον και Τζο Ο’Κόνορ θα είναι ο αντίπαλός του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα