fbpx

World Cup Αιγύπτου: Εκτός συνέχειας οι Δημήτρης Σελεβεντάς και Γιάννης Αντωνίου

World Cup Αιγύπτου: Εκτός συνέχειας οι Δημήτρης Σελεβεντάς και Γιάννης Αντωνίου

Αποκλεισμός με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα για τον Δημήτρη Σελεβεντά, στη φάση των ομίλων του Παγκόσμιου πρωταθλήματος (World Cup) τρισπόντων, που διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το διάστημα 04-10/12.

Ο νεαρός Έλληνας παίκτης είχε μέσο όρο 1.100, με την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είχε προκριθεί σε κάποιον άλλον όμιλο με καλύτερη κλήρωση. Ο Σελεβεντάς, ηττήθηκε αρχικά από τον Γάλλο κάτοχο δεκατεσσάρων (14) Ευρωπαϊκών τίτλων στο ελεύθερο παιχνίδι, Σουμάνιε Πιέρ, με σκορ 30-14.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι κέρδισε τον Πορτογάλο Φερνάντο Μανουέλ Σίλβα, με σκορ 30-8, αλλά αυτό δεν έφτασε για να του δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τον ίδιο απολογισμό με τον Σελεβεντά είχε και ο Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος με μια ήττα και μια νίκη, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου, έμεινε εκτός πρόκρισης.

Στην πρεμιέρα του στον όμιλο ο Αντωνίου ηττήθηκε από τον Τούρκο και μετέπειτα πρώτο του γκρουπ, Σινασί Ντογκάν με 30-19, ενώ αμέσως μετά επικράτησε του Γερμανού, Χαμέντ Μοσέντ με 30-18 καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον όμιλο (μ.ο 0.475) μένοντας εκτός συνέχειας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα