fbpx

Hero World Challenge: Κάτοχος του τίτλου ξανά ο Βίκτορ Χόβλαντ (vid)

Hero World Challenge: Κάτοχος του τίτλου ξανά ο Βίκτορ Χόβλαντ (vid)

Ο Βίκτορ Χόβλαντ ξεπέρασε το γεγονός ότι η μπάλα κατέληξε στο νερό στην 18η τρύπα και επικράτησε του Σκότι Σέφλερ κατακτώντας για 2η διαδοχική χρονιά τον τίτλο στο Hero World Challenge στις Μπαχάμες.

 Την στιγμή που ο Χόβλαντ διεκδικούσε την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου, ο Σέφλερ είχε το δικό του κίνητρο καθώς σε περίπτωση νίκης θα προσπερνούσε τον Ρόρι ΜακΙλρόι στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Χόβλαντ ήταν ο γκόλφερ που κυνηγούσαν όλοι ωστόσο κατάφερε να αντέξει με ένα μεγάλο putt στην 18η έχοντας στείλει με το δεύτερο χτύπημά του τη μπάλα στο νερό ωστόσο έκανε αρκετά για να πάρει τη νίκη με διαφορά 2 χτυπημάτων.

 Παρόμοιο σενάριο σημειώθηκε και στο τουρνουά του 2021 όταν τότε ο Νορβηγός αντιστάθηκε στην πρόκληση του Αμερικανού και πήρε τον τίτλο. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Χόβλαντ έγινε ο πρώτος που υπερασπίζεται με επιτυχία τον τίτλο του στο Hero World Challenge μετά τον Τάιγκερ Γουντς το 2007.

 «Ήταν ψυχοφθόρο. Ήμουν μπροστά με διαφορά 5 χτυπημάτων μετά τις πρώτες 9 τρύπες και δεν είσαι ποτέ σε τόσο άνετη θέση. Δεν αγωνίστηκα καθόλου σπουδαία στις πίσω 9 τρύπες αλλά ήταν αρκετά καλά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα