fbpx

LIV Golf: Μετά τους παίκτες θέλει και συμφωνία με γήπεδα ο Γκρεγκ Νόρμαν

LIV Golf: Μετά τους παίκτες θέλει και συμφωνία με γήπεδα ο Γκρεγκ Νόρμαν

Ο CEO του LIV Golf, ο Γκρεγκ Νόρμαν, δεν ήταν ποτέ αργός στους τολμηρούς του ισχυρισμούς και η δήλωσή του ότι αναζητά 7 παίκτες από τους πρώτους 20 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει στρέψει ξανά πάνω του το ενδιαφέρον.

 Οι φήμες, οι ισχυρισμοί και οι δηλώσεις είναι πολλές με τον Ζάντερ Σόφελε πρόσφατα να αρνείται ότι είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση, ωστόσο το επόμενο μεγάλο απόκτημα της διοργάνωσης ίσως να μην είναι ένας παίκτης αλλά ένα γήπεδο.

 Το ιστορικό ισπανικό γήπεδο Βαλντεράμα είναι στο στόχαστρο του LIV Golf για να διοργανώσει τουρνουά το καλοκαίρι του 2023 κάτι που δείχνει πολύ πιθανό καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς του DP World Tour.

 Το LIV Golf από την πλευρά του ανακοίνωσε ακόμα τρία γήπεδα για το 2023 με το Βαλντεράμα να διοργανώσει τουρνουά το διάστημα 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου. Το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξένησε για πρώτη φορά δράση στο DP World Tour, το τότε Ευρωπαϊκό Τουρ, το 1988 και από τότε ήταν ένας σταθερός σταθμός στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα