fbpx

World Cup Αιγύπτου: Αποκλείστηκε ο Κωνσταντίνος Πρασσάς στη 2η μέρα των προκριματικών (pic)

World Cup Αιγύπτου: Αποκλείστηκε ο Κωνσταντίνος Πρασσάς στη 2η μέρα των προκριματικών (pic)

Δεν τα κατάφερε ο Κωνσταντίνος Πρασσάς στη 2η μέρα των προκριματικών και αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο πρωτάθήμα (World Cup) τρισπόντων, που διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το διάστημα 04-10/12.

Ο Έλληνας παίκτης του μπιλιάρδου σημείωσε μία νίκη και μία ήττα, με τη συγκομιδή αυτή να μη του δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, και να μένει εκτός συνέχειας.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας για τον ίδιο, νίκησε τον Κεμ Γκιουίκ με σκορ 30-17, πιάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα του ομίλου, ηττήθηκε από τον Ομέρ Καρακούρτ με σκορ 30-14, και δε μπόρεσε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε, εκτός συνέχειας έμειναν και οι Δημήτρης Σελεβεντάς και Γιάννης Αντωνίου, από την 1η μέρα των προκριματικών παιχνιδιών, καθώς αμφότεροι πέτυχαν μία νίκη και μία ήττα, στα πλαίσια των δικών τους ομίλων.

Αύριο Τρίτη 06/12 πρεμιέρα στην Αίγυπτο κάνει ο Κώστας Κόκκορης, και μεθαύριο Τετάρτη 07/12 θα ξεκινήσει τις δικές του αγωνιστικές προσπάθειες ο Νίκος Πολυχρονόπουλος.

https://billiard.apexsports.gr/2022/12/04/world-cup-aigyptou-prokrithike-sti-fasi-ppq-o-konstantinos-prassas/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/04/world-cup-aigyptou-ektos-synecheias-o-dimitris-selevntas/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα