fbpx

World Cup Αιγύπτου: Την Τρίτη η πρεμιέρα του Κώστα Κόκκορη

World Cup Αιγύπτου: Την Τρίτη η πρεμιέρα του Κώστα Κόκκορη

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (World Cup) τρισπόντων θα κάνει αύριο Τρίτη 06/12 ο Κώστας Κόκκορης, το οποίο διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το διάστημα 04-10/12.

Ο έμπειρος Έλληνας παίκτης του μπιλιάρδου θα αγωνιστεί στην PQ φάση της διοργάνωσης, και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αύριο το πρωί στις 11:00 ώρα Ελλάδος, απέναντι στον Μοϊσέν Φουντά.

Εφόσον και αν κερδίσει τον πρώτο του αντίπαλο, τότε θα αναμετρηθεί με τον Ζαν Πολ Ντε Μπρούιν στις 17:00 το απόγευμα, ενώ αν χάσει θα τον αντιμετωπίσει νωρίτερα, στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο θα κάνει τελευταίος ο Νίκος Πολύχρονόπουλος, την Τετάρτη 07/12, ο οποίος έχει σοβαρές βλέψεις για διάκριση, μιας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, όπως στο πρόσφατο 74ο Παγκόσμιο τρισπόντων, του Ντόνχε της Κορέας.

Θυμίζουμε, πως έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης οι Δημήτρης Σελεβεντάς, Γιάννης Αντωνίου και Κωνσταντίνος Πρασσάς.

Με τους δύο πρώτους να έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στην 1η μέρα των προκριματικών αγώνων, ενώ ο δεύτερος είχε την ίδια συγκομιδή σήμερα Δευτέρα 05/12, στη 2η μέρα των προκριματικών.

https://billiard.apexsports.gr/2022/12/04/world-cup-aigyptou-ektos-synecheias-o-dimitris-selevntas/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/05/world-cup-aigyptou-apokleistike-o-konstantinos-prassas-sti-2i-mera-ton-prokrimatikon-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/11/12/74o-pagkosmio-tasntemir-polychronopoulos-50-18-oloklirose-tis-eksairetikes-tou-emfaniseis-stin-korea/
https://billiard.apexsports.gr/2022/11/12/74o-pagkosmio-trisponton-anodos-stin-pagkosmia-katataksi-gia-ton-polychronopoulo-oi-simantikoteres-allages-pics/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα