fbpx

Για την κατάκτηση του Scottish Open μίλησε ο Γκάρι Γουίλσον

Για την κατάκτηση του Scottish Open μίλησε ο Γκάρι Γουίλσον

Ο Γκάρι Γουίλσον δήλωσε ότι εκπλήρωσε ένα μεγάλο του στόχο κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο με τη νίκη επί του Τζο Ο’Κόνορ στον τελικό του όπεν Σκωτίας ενώ νωρίτερα στο τουρνουά είχε εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή Ρόνι Ο’Σάλιβαν.

 Ο Γουίλσον πήρε τον τίτλο έχοντας γνωρίσει την ήττα παλαιότερα στον τελικό του βρετανικού και του κινεζικού όπεν και πλέον οι πόρτες θα είναι ανοικτές για εκείνον στο κορυφαίο επίπεδο. Μιλώντας για τα συναισθήματά του στο στούντιο του Eurosport, είπε: «Είμαι πάνω από τα σύννεφα. Είναι απίστευτα τα όσα μπορεί να περάσεις στην καριέρα σου και αν σκέφτεσαι ότι δεν θα κάνεις τίποτα και από το πουθενά να έχεις μία τέτοια εβδομάδα».

 Με αυτό τον τίτλο ο Γουίλσον θα βρεθεί στο νούμερο 18 της παγκόσμιας κατάταξης και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το Players Championship και το Champion of Champions. «Άξιζε η αναμονή», είπε. «Είναι ένας από τους στόχους που εκπλήρωσα. Αν δεν πάρω άλλο τίτλο θα έχω αυτόν, είναι δικός μου, είναι κάτι το υπέροχο και απίστευτο».

 Για τα συναισθήματά του την ημέρα του τελικού σχολίασε: «Ήταν μία δύσκολη ημέρα. Έχω νιώσει κι άλλες φορές έτσι. Ήξερα ότι έπρεπε να νικήσω, δεν αποτελεί ασέβεια στον αντίπαλό μου αλλά εμφανιζόμουν για 3η φορά σε τελικό και ένιωθα ότι είχα μία αποστολή. Προσπαθούσα όλη την ημέρα να μείνω στο παρόν και να ελπίζω ότι αυτό θα είναι αρκετό».

 Ο Γουίλσον πέρασε 7 χρόνια εκτός World Snooker Tour και για εκείνη την περίοδο στην…ερημιά, είπε: «Πάντα γνώριζα βαθιά μέσα μου ότι μπορώ να παίξω σνούκερ και να ζω από αυτό αλλά η ζωή δεν σου τα φέρνει πάντα όπως θέλεις. Η επιστροφή στο χώρο και να ζω από το παιχνίδι ήταν ο ελάχιστος στόχος μου. Τώρα μπορώ να πάω και να παίξω το παιχνίδι μου και να δείξω τις ικανότητές μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα