fbpx

The Match: Μαζί και φέτος τα αστέρια από PGA, NBA και NFL (vids)

The Match: Μαζί και φέτος τα αστέρια από PGA, NBA και NFL (vids)

Το σκηνικό είναι έτοιμο για τη νέα έκδοση του The Match με την επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς, κάτι που φέρνει μεγαλύτερη αξία στο τουρνουά που έχει πάντα φιλανθρωπικό σκοπό.

 Η διοργάνωση έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2018 όταν ο Τάιγκερ Γουντς αντιμετώπισε τον Φιλ Μίκελσον στο Σάντοου Κρικ του Λας Βέγκας. Ο Μίκελσον είχε πάρει τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο των 9 εκατομμυρίων δολαρίων στην τέταρτη επιπλέον τρύπα σε ένα δραματικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε υπό τα φώτα των προβολέων.

 H επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που δεν αποτέλεσε έκπληξη η 2η έκδοση με τον Μίκελσον να ενώνει δυνάμεις με τον θρύλο του NFL, Τομ Μπρέιντι ενώ ο Γουντς έπαιξε μαζί με τον Πέιτον Μάνινγκ.

Γουντς και Μάνινγκ πήραν δύσκολα τη νίκη στη Φλόριντα, το σημαντικό όμως είναι ότι κατάφερε να συγκεντρωθεί το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η 3η έκδοση το 2020 είχε στο επίκεντρο τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τον Hall of Famer Τσαρλς Μπάρκλεϊ να παίζει για την ομάδα του Μίκελσον ενώ ο Μάνινγκ επιστράτευσε τον Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην Αριζόνα με τους πρώτους να φτάνουν άνετα στη νίκη.

Επόμενη έκδοση εκείνη του περασμένου Ιουλίου με τον Μίκελσον να έχει ξανά συμπαίκτη τον Μπρέιντι ενώ αντίπαλοί τους ήταν ο Μπράισον ΝτεΣάμπο και ο κουόρτερμπακ των Γκριν Μπέι Πάκερς, Άαρον Ρότζερς στη Μοντάνα.

Η πιο πρόσφατη έκδοση ήταν νωρίτερα φέτος και ήταν μία…εσωτερική υπόθεση του NFL με τους Μπρέιντι και Ρότζερς να αντιμετωπίζουν 2 ανερχόμενους κουόρτερμπακ, τον Τζον Άλεν των Μπάφαλο Μπιλς και τον Πάτρικ Μαχόμες των Κάνσας Σίτι Τσιφς με την παλιά γενιά να επικρατεί στο Λας Βέγκας.

Η προσεχής έκδοση διεξάγεται στο Μπελέαρ της Φλόριντα στις 10 Δεκεμβρίου με τον Τάιγκερ Γουντς να παίζει με τον νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη Ρόρι ΜακΙλρόι. Αντίπαλοί τους θα είναι οι Τζάστιν Τόμας και Τζόρνταν Σπιθ. Το τουρνουά όπως πάντα διεξάγεται σε 12 τρύπες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από το πέρασμα του τυφώνα Ίαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα