fbpx

World Cup Αιγύπτου: Αποκλείστηκε από τη συνέχεια ο Κώστας Κόκκορης (pic)

World Cup Αιγύπτου: Αποκλείστηκε από τη συνέχεια ο Κώστας Κόκκορης (pic)

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την Q φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (World Cup) τρισπόντων ο Κώστας Κόκκορης, το οποίο διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το διάστημα 04-10/12.

Ο Έλληνας παίκτης του μπιλιάρδου σημείωσε μία νίκη και μία ήττα, με τη συγκομιδή αυτή να μη του δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, και να μένει εκτός συνέχειας.

Ο Κόκκορης στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του ομίλου επικράτησε του Μοϊσέν Φουντά με σκορ 30-25, και στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ζαν Πολ Ντε Μπρούιν με σκορ 30-14.

Αύριο, Τετάρτη 07/12, σειρά για πρεμιέρα στη διεθνή διοργάνωση έχει ο Νίκος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος έχει σοβαρές βλέψεις για διάκριση, μιας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, όπως στο πρόσφατο 74ο Παγκόσμιο τρισπόντων, του Ντόνχε της Κορέας.

Θυμίζουμε, πως έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης οι Δημήτρης Σελεβεντάς, Γιάννης Αντωνίου και Κωνσταντίνος Πρασσάς.

Με τους δύο πρώτους να έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στην 1η μέρα των προκριματικών αγώνωνενώ ο δεύτερος είχε την ίδια συγκομιδή σήμερα Δευτέρα 05/12, στη 2η μέρα των προκριματικών.

https://billiard.apexsports.gr/2022/12/05/world-cup-aigyptou-apokleistike-o-konstantinos-prassas-sti-2i-mera-ton-prokrimatikon-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/04/world-cup-aigyptou-ektos-synecheias-o-dimitris-selevntas/
https://billiard.apexsports.gr/2022/11/12/74o-pagkosmio-trisponton-anodos-stin-pagkosmia-katataksi-gia-ton-polychronopoulo-oi-simantikoteres-allages-pics/
https://billiard.apexsports.gr/2022/11/12/74o-pagkosmio-tasntemir-polychronopoulos-50-18-oloklirose-tis-eksairetikes-tou-emfaniseis-stin-korea/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα