fbpx

Ryder Cup: Δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του για τους παίκτες του LIV Golf ο Λουκ Ντόναλντ

Ryder Cup: Δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του για τους παίκτες του LIV Golf ο Λουκ Ντόναλντ

Ο Λουκ Ντόναλντ επιμένει ότι δεν θα παρασυρθεί σε δηλώσεις για το μέλλον του γκολφ και θα περιμένει για να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που αγωνίζονται στο LIV Golf και είναι πιθανό να πάρουν μέρος στο Ryder Cup της επόμενης χρονιάς.

 Η παρουσία του LIV Golf έχει προκαλέσει διχόνοια στο άθλημα με τους παίκτες που άφησαν το PGA Tour να έχουν αποβληθεί ή να έχουν αναγκαστεί να παραιτηθούν από την ιδιότητα του μέλους. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το DP World Tour και όλα δείχνουν ότι θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες.

 Αρχηγός της ευρωπαϊκής ομάδας ο Ντόναλντ, είπε ότι δεν θα σχολιάσει την προοπτική επιλογής παικτών από το LIV για το τουρνουά στη Ρώμη το 2023. «Αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό γκολφ των ανδρών αυτή την στιγμή κάνουν τα πάντα να βρίσκονται στον αέρα και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι», είπε. «Γνωρίζω ότι υπάρχει μία ακροαματική διαδικασία το Φεβρουάριο με το ευρωπαϊκό τουρ και το LIV, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πως θα κινηθούμε από εκεί και πέρα. Μπορεί να είμαστε καλοί φίλοι με τους Λι Γουέστγουντ, Σέρχιο Γκαρθία και πολλούς άλλους, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν πως ο ρόλος μου δεν είναι πολιτικός ούτε είναι και δουλειά μου να έχω κάποια επιρροή σε αυτές τις αποφάσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα