fbpx

World Cup Αίγυπτος: Προκρίθηκε με δύο νίκες ο Νίκος Πολυχρονόπουλος (pics)

World Cup Αίγυπτος: Προκρίθηκε με δύο νίκες ο Νίκος Πολυχρονόπουλος (pics)

Την πρόκριση πήρε ο Νίκος Πολυχρονόπουλος στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου (World Cup) τρισπόντων, το οποίο διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το διάστημα 04-10/12.

Ο έμπειρος Έλληνας παίκτης του μπιλιάρδου σημείωσε δύο νίκες στην σημερινή φάση Q της διεθνούς διοργάνωσης, είχε 1.860 γενικό μουαγιέν και κατέκτησε την 4η θέση συγκριτικά με όλους τους παίκτες.

Αύριο, ο No. 13 της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι στην τελική φάση του World Cup της Αιγύπτου και στον δικό του όμιλο θα βρει αντιμέτωπους τους Κιμ Χανγκ Ζικ από την Κορέα, τον Σάμεχ Σινχτόμ, αλλά και τον Πίτερ Ντε Μπάκερ από το Βέλγιο.

Οι αγώνες του είναι προγραμματισμένοι για τις 12:00 το μεσημέρι, στις 16:00 το απόγευμα και στις 20:00 το βράδυ, και φυσικά ο στόχος είναι ακόμα μία μεγάλη πρόκριση.

Θυμίζουμε πως οι Γιάννης Αντωνίου, Δημήτρης Σελεβεντάς, Κωνσταντίνος Πρασσάς και Κώστας Κόκκορης έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

https://billiard.apexsports.gr/2022/12/06/world-cup-aigyptou-apokleistike-apo-ti-synecheia-o-kostas-kokkoris-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/05/world-cup-aigyptou-apokleistike-o-konstantinos-prassas-sti-2i-mera-ton-prokrimatikon-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/04/world-cup-aigyptou-ektos-synecheias-o-dimitris-selevntas/
https://billiard.apexsports.gr/2022/11/12/74o-pagkosmio-trisponton-anodos-stin-pagkosmia-katataksi-gia-ton-polychronopoulo-oi-simantikoteres-allages-pics/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα