fbpx

Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός που ονειρεύεται ο Γκάρι Γουίλσον (vid)

Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός που ονειρεύεται ο Γκάρι Γουίλσον (vid)

Θερμός οπαδός της Νιούκαστλ ο Γκάρι Γουίλσον, μίλησε για τον πανηγυρισμό που ονειρεύεται μετά το θρίαμβό του στο όπεν Σκωτίας. Ο 37χρονος από το Γουόλσεντ επέστρεψε σε καλή κατάσταση και πήρε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του νικώντας με 9-2 στον τελικό του Εδιμβούργου τον Τζο Ο’Κόνορ, στον τρίτο τελικό της καριέρας του.

 «Πραγματικά θα ήθελα να δείξω αυτό το τρόπαιο στο κοινό του Σεντ Τζέιμσις Παρκ αν θα μπορούσε να είναι εφικτό. Ήταν πάντα ένα από τα όνειρά μου, αλλά δεν είχα πάρει ποτέ τίτλο», είπε στη Mirror. «Έχω δει άλλους παίκτες να το κάνουν με τους ποδοσφαιρικούς τους συλλόγους και έχουμε ένα πολύ καλό στάδιο και μία μεγάλη βάση οπαδών, αυτό θα ήταν απίστευτο, υπέροχο. Θα σήμαινε πολλά για εμένα. Ποτέ δεν βρέθηκα σε αυτή τη θέση. Έχω βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια στο παρελθόν αλλά αυτό πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

 «Αν λοιπόν ακούει κάποιος εκεί που μπορεί να βοηθήσει να γίνει , παρακαλώ να βοηθήσει να γίνει. Είμαι σε επαφή με πρώην παίκτες, τους Πίτερ Μπίρντσλεϊ και Κιθ Γκιλέσπι. Ο Κιθ μπορεί να παίξει σνούκερ, δεν είναι τόσο κακός. Θα ήταν όμορφο να ακούσω ένα μπράβο από τον Άλαν Σίρερ, είναι ένας θρύλος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα