fbpx

Φαν Βάικ: “Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στην κόρη μου”

Φαν Βάικ: “Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στην κόρη μου”

Γεμάτος ανυπομονησία περιμένει την έναρξη του South Africa Sevens ο Σίλτον Φαν Βάικ. Ο παίκτης της Νοτίου Αφρικής όχι μόνο αδημονεί για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της εθνικής του ομάδας στα World Rugby Sevens Series, αλλά και για την δική του παρθενική εμφάνιση με τους Blitzboks σε αγώνα επί πατρίου εδάφους.

Οι μάχες του τουρνουά θα δωθούν στο Κέιπ Τάουν και εκεί ο Φαν Βάικ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί έχοντας για πρώτη φορά στο πλάι του ολόκληρη την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης και της κόρης του.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Άρχισα ήδη από τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο να νιώθω αυτόν τον ενθουσιασμό και είναι πολύ συγκινητικό. Γνωρίζω πως θα παίξω μπροστά στους οπαδούς μας για πρώτη φορά φορώντας τη φανέλα των Blitzboks, στο Κέιπ Τάουν. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για όλους μας στην ομάδας.

Είναι όμως μία ιδιαιτέρως ξεχωριστή στιγμή και για εμένα, αφού θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στην κόρη μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος των ακραίων πανηγυρισμών, αλλά θα τους έχω στο μυαλό μου (την οικογένεια) και ίσως να έχω γράψει ένα μήνυμα στον καρπό μου ή κάτι παρόμοιο”, ανέφερε ο Φαν Βάικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα