fbpx

Περισσότερα μεικτά τουρνουά ζητά η Λέξι Τόμπσον

Περισσότερα μεικτά τουρνουά ζητά η Λέξι Τόμπσον

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν το QBE Shootout να συνδιοργανώνεται από PGA και LPGA Tour το 2023, η Λέξι Τόμπσον ζητά τώρα περισσότερα μεικτά τουρνουά. Η Τόμπσον μαζί με τη νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, την Νέλι Κόρντα, θα βρίσκονται στο QBE Shootout αυτή την εβδομάδα όπου θα αντιμετωπίσουν 22 παίκτες από το PGA Tour.

 Το QBE Shootout είναι ένα ομαδικό τουρνουά με την Κόρντα να έχει συμπαίκτη τον Ντένι ΜακΚάρθι ενώ η Τόμπσον θα αγωνιστεί μαζί με τον Μάβερικ ΜακΝίλι. Η είδηση της επιστροφής ενός ομαδικού τουρνουά είναι θετική για την Τόμπσον και τη γυρίζει στο πρόγραμμα του PGA Tour για πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια.

 «Το γκολφ είναι ένα ατομικό άθλημα, θέλουμε περισσότερα ομαδικά τουρνουά και σίγουρα μεικτά μεταξύ γυναικών και ανδρών», είπε. «Πιστεύω ότι θα είναι σπουδαίο για το παιχνίδι του γκολφ. Θεωρώ μάλιστα ότι τα ομαδικά τουρνουά φέρνουν μεγαλύτερη βάση θεατών. Ο κόσμος λατρεύει να μας βλέπει να παίζουμε και να πανηγυρίζουμε ο ένας για τον άλλον».

 Τελευταία φορά που υπήρξε συνδιοργάνωση σε τουρνουά ήταν το 1999 όταν ο Τζον Ντίλι και η Λόρα Ντέιβις επικράτησαν σε αυτό που ήταν τότε γνωστό ως JCPenney Classic. Ο Μαξ Χόμα έχει την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από τους συμμετέχοντες, την 16η, ενώ απομένει να φανεί αν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος αποφασίσουν να μπουν στο μεικτό τουρνουά το 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα