fbpx

World Cup Αιγύπτου: Σταμάτησε στους “8” καλύτερους ο Νίκος Πολυχρονόπουλος (pics)

World Cup Αιγύπτου: Σταμάτησε στους “8” καλύτερους ο Νίκος Πολυχρονόπουλος (pics)

Δεν κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (World Cup) τρισπόντων ο Νίκος Πολυχρονόπουλος, το οποίο φιλοξενείται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το χρονικό διάστημα 04-10/12.

Ο Έλληνας έμπειρος παίκτης του μπιλιάρδου ηττήθηκε από τον Ιταλό Μάρκο Ζανέττι με σκορ 50-23, έχοντας μέσο όρο 1.277 σε 18 στεκιές, και μένει εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Ο No. 13 της παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Αίγυπτο, ενώ στο δρόμο του προς τον προημιτελικό είχε συγκομιδή 6 νίκες και μία μόλις ήττα.

Γεγονός που του πρόσθεσε, όμως, πολύτιμους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, και από το επόμενο τουρνουά θα αγωνίζεται απευθείας στα τελικά του θεσμού.

Αύριο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του τουρνουά, στις 11:00 και στη 13:30 ώρα Ελλάδος, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17:00 το απόγευμα, και τον τίτλο τον διεκδικούν οι Μάρκο Ζανέττι, Ντάνιελ Σάντσεζ, Σέο Τσανγκ Χουν και Τσο Μιούνγκ Γου.

Θυμίζουμε, πως από τη διοργάνωση έχουν αποκλειστεί σε προηγούμενες φάσεις οι Κώστας Κόκκορης, Κωνσταντίνος Πρασσάς, Δημήτρης Σελεβεντάς και Γιάννης Αντωνίου.

https://billiard.apexsports.gr/2022/12/09/world-cup-aigyptou-prokrithike-stous-8-kalyterous-tis-aigyptou-o-nikos-polychronopoulos-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/08/world-cup-aigyptou-ekane-to-apolyto-kai-perase-stous-16-o-polychronopoulos/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/07/world-cup-aigyptos-prokrithike-me-dyo-nikes-o-nikos-polychronopoulos-pics/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/06/world-cup-aigyptou-apokleistike-apo-ti-synecheia-o-kostas-kokkoris-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/05/world-cup-aigyptou-apokleistike-o-konstantinos-prassas-sti-2i-mera-ton-prokrimatikon-pic/
https://billiard.apexsports.gr/2022/12/04/world-cup-aigyptou-ektos-synecheias-o-dimitris-selevntas/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα