fbpx

The Match: Νικητές Τζόρνταν Σπιθ και Τζάστιν Τόμας (vid)

The Match: Νικητές Τζόρνταν Σπιθ και Τζάστιν Τόμας (vid)

H επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς στη δράση με την συμμετοχή του στο The Match όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και συγκέντρωση χρημάτων, καθώς το τουρνουά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τον κάτοχο 15 τίτλων μέιτζορ και τον νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, τον Βορειοϊρλανδό Ρόρι ΜακΙλρόι, να γνωρίζουν την ήττα με 3&2 απέναντι στους Τζόρνταν Σπιθ και Τζάστιν Τόμας.

 Η παρουσία του Γουντς ήταν η πρώτη από την στιγμή που έχασε το όριο πρόκρισης για την συνέχεια του Open Championship τον Ιούλιο με την κατάστασή του να είναι αβέβαιη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το 2021 και το πρόβλημα στο πόδι που αντιμετωπίζει και τον ανάγκασε να αποσύρει την συμμετοχή του την περασμένη εβδομάδα από το Hero World Challenge.

 Υπό τα φώτα των προβολέων στο Pelican Golf Club, το πρώτο tee shot του Γουντς ήταν εξαιρετικό ωστόσο ήταν μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές του καθώς δυσκολεύτηκε να βρει σταθερότητα και φάνηκε να έχει αρκετούς περιορισμούς στην κίνηση αν και χρησιμοποίησε αμαξίδιο για τις μετακινήσεις του.

 Σπιθ και Τόμας είχαν εξαιρετική απόδοση ως ομάδα, κερδίζοντας και τις τέσσερις αναμετρήσεις τους στο Presidents Cup νωρίτερα στη χρονιά και δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους. «Ήταν υπέροχα», είπε ο Σπιθ. «Μεγάλη εμπειρία, ήμουν πολύ αγχωμένος για να αρχίσουμε και δεν γνωρίζαμε που θα καταλήξουμε. Με αυτό τον συμπαίκτη το έργο μου έγινε ευκολότερο, νιώσαμε άνετα και καταφέραμε να πετύχουμε μερικά μπέρντι».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα