fbpx

Double In-Double Out: Νίκη για Μαυρομμάτη, πλησίασε στην κορυφή

Double In-Double Out: Νίκη για Μαυρομμάτη, πλησίασε στην κορυφή

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης ήταν ο μεγάλος νικητής του 4ου προκριματικού του Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out που πραγματοποιήθηκε στο Game on Darts Club στο Ν. Ηράκλειο.

Ο Μαυρομμάτης κέρδισε στον τελικό του open tournament τον Κώστα Νίκα με 4-3 με αποτέλεσμα να ανέβει στην 3η θέση της κατάταξης πλησιάζοντας την κορυφή. Από την όμορφη βραδιά Double In-Double Out απουσίαζε ο κορυφαίος Έλληνας darter, Γιάννης Μιχαήλ, ο οποίος αν και είχε δηλωθεί αρχικά απέσυρε τη συμμετοχή του για λόγους υγείας.

Στην πορεία του μέχρι τη νίκη ο Μαυρομμάτης κέρδισε αρχικά τον Βασίλη Τσαλίκη με 4-1, ενώ στον προημιτελικό επικράτησε και του πρωτοπόρου στο open tournament, Χρήστο Παπαδόπουλο με 4-3.

Στα ημιτελικά ξεπέρασε και την αντίσταση του Βαλσάμη με 4-1 προτού επικράτησε και στον τελικό του Νίκα, ο οποίος προερχόταν από τη νίκη του στον ημιτελικό κόντρα στον Ανδρουλιδάκη.

Μετά και από τον 4ο προκριματικό ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία με 42,8 βαθμούς, ακολουθεί ο Κώστα Νίκας με 38,6, ενώ ο Μαυρομμάτης συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 36,5 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα