fbpx

Τέλος εποχής: Παραδίδει το περιβραχιόνιο ο Πέντλμπουρι!

Τέλος εποχής: Παραδίδει το περιβραχιόνιο ο Πέντλμπουρι!

Μία από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες στον 21ο αιώνα του αυστραλιανού φουτμπολ, ο Σκοτ Πέντλμπουρι, ανακοίνωσε πως παραδίδει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Collingwood. Ο 35χρονος θρύλος των Magpies, αν και φυσικά παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, αποφάσισε να παραχωρήσει σε κάποιον νεότερο την ηγεσία του συνόλου, έπειτα από οκτώ χρόνια που την κατείχε.

Με αυτόν τον τρόπο το… κοντέρ σταματάει στα 306 παιχνίδια στα οποία συμμετείχε ως αρχηγός του Collingwood ο Πέντλμπουρι, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη σε ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, ο εμβληματικός μέσος είναι και ο πρώτος σε συνολικές συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί σε 358 ματς καριέρας.

Πλέον, ο Πέντλμπουρι προετοιμάζεται για την 18η σεζόν του με τους Magpies, προερχόμενος από ένα καταπληκτικό 2022 όπου αναδείχθηκε δεύτερος στην ψηφοφορία για τον MPV της ομάδας, ενώ υπενθυμίζεται πως όχι μόνο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του AFL το 2010 με το Collingwood, αλλά ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης του (επαναληπτικού) μεγάλου τελικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα