fbpx

Τζόνσον: “Ήταν μακριά από το μυαλό μου η σκέψη πως θα έπαιρνα εγώ το βραβείο”

Τζόνσον: “Ήταν μακριά από το μυαλό μου η σκέψη πως θα έπαιρνα εγώ το βραβείο”

Ενθουσιασμένος και εν μέρει έκπληκτος εμφανίστηκε ο Τζεφ Τζόνσον, έπειτα από την κατάκτηση του βραβείου Sportsmanship για το PBA50 Tour του 2022. Ο βετερανος παίκτης στάθηκε στο… απρόσμενο της επιλογής του από την ψήφο των υπόλοιπων παικτών, ενώ δεν λησμόνησε να τονίσει την επιπρόσθετη ειδική αξία που έχει για αυτόν το συγκεκριμένο έπαθλο, μιας και φέρει επιπλέον την ονομασία του σπουδαίου Ντικ Γουέμπερ, με τον οποίο διατηρεί μία ξεχωριστή σχέση.

“Ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Γνώριζα πως η ψήφος ανήκει στους παίκτες, αλλά ήταν μακριά από το μυαλό μου η σκέψη πως θα έπαιρνα εγώ το βραβείο. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η διάκριση, καθώς ο Ντικ Γουέμπερ ήταν το επικεφαλής διευθυντής της περιφέρειας Μεσοδυτικών Πολιτειών όταν άρχισα να παίζω μπόουλινγκ, στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Η οικογένειά του και η δική μου βρίσκονται σε φιλικές σχέσεις και ο Ντικ Γουέμπερ είναι ένα ίνδαλμα στο άθλημά μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να λαμβάνω ένα βραβείο που φέρει το όνομά του.

Δεν έκανα απολύτως τίποτα το ξεχωριστό ώστε να προσπαθήσω να κερδίσω αυτό το βραβείο. Απλά είμαι ο Τζεφ. Είμαι χαρούμενος που οι υπόλοιποι άνθρωποι το βλέπουν αυτό από μόνο του ως κάτι το ξεχωριστό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόνσον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα