fbpx

Μνημόνιο κατανόησης με τη Virtus για την παγκόσμια ομοσπονδία (vid)

Μνημόνιο κατανόησης με τη Virtus για την παγκόσμια ομοσπονδία (vid)

Η παγκόσμια ομοσπονδία μπέιζμπολ και σόφτμπολ, η WBSC, θα συνεργαστεί με τη διεθνή αθλητική ομοσπονδία για αθλητές με νοητικές βλάβες, τη Virtus, με στόχο την προώθηση των 2 αθλημάτων.

 Ο πρόεδρος της WSBC, Ρικάρντο Φράκαρι , έβαλε την υπογραφή του σε μνημόνιο κατανόησης με τον ομόλογό του στη Virtus, τον Μαρκ Τρουφό. Η Virtus είναι ένα ιδρυτικό μέλος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής.

 «Αυτό το μνημόνιο κατανόησης με τη Virtus αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην συνεχή προσπάθεια της παγκόσμιας ομοσπονδίας να εξαπλώσει το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ και να αυξήσει την πρόσβασή στα αθλήματά μας», είπε ο Φράκαρι. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην περαιτέρω αναγνώριση από τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή ώστε το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ να βρίσκονται στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων μέχρι το Μπρίσμπεϊν το 2032».

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας η παγκόσμια ομοσπονδία συμφώνησε να βάλει και κατηγορία για αθλητές με νοητικές βλάβες σε μελλοντικά τουρνουά που θα έχει την ευκαιρία προωθώντας την συμμετοχή αυτών των αθλητών.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα