fbpx

Βλέπει… μέλλον στον Τσάτα και τους νεαρούς του Essendon ο Μπραντ Σκοτ

Βλέπει… μέλλον στον Τσάτα και τους νεαρούς του Essendon ο Μπραντ Σκοτ

Αρκετά αισιόδοξος για τον ρόλο που μπορούν να παίξουν στην πορεία του Essendon οι νεαροί παίκτες του ρόστερ, εμφανίστηκε ο Μπραντ Σκοτ. Ο προπονητής των Bombers στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτή την πτυχή του δυναμικού της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως οι μικρότεροι ηλικιακά θα χρειαστούν κάποιον παραπάνω χρόνο για να διαμορφωθούν όπως απαιτεί το παιχνίδι, έχοντας όμως όλες τις δυνατότητες να λάμψουν.

Υπενθυμίζεται πως… εξέχουσα παρουσία στο νεανικό τμήμα του ρόστερ αποτελεί ο ελληνικής καταγωγής Ελάιτζα Τσάτας, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από δύο εβδομάδες ως το Νο5 στο AFL Draft και ταυτόχρονα πρώτη επιλογή του Essendon.

“Έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες των παικτών που έχουμε στο ρόστερ μας και δηλωμένους στη λίστα του πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια και γεγονός βέβαια πως πρόκειται για πολύ νεαρούς παίκτες, οπότε θα χρειαστούν κάποιον παραπάνω χρόνο για να διαμορφωθούν.

Ο Ελάιτζα Τσάτας.

Είναι μία ομάδα που θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αρχίσει να λειτουργεί απολύτως σωστά. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στην κάθε ημέρα που περνάει, ώστε να εξασφαλίσουμε πως οι νεαροί παίκτες προοδεύουν. Μέχρι στιγμής, γίνεται αρκετά καλή δουλειά στο κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκοτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα