fbpx

English Open: Στο γύρο των 16 Ρόμπερτσον και Σέλμπι (vid)

English Open: Στο γύρο των 16 Ρόμπερτσον και Σέλμπι (vid)

Ο Νιλ Ρόμπερτσον δεν χρειάστηκε να ξοδέψει πολύ χρόνο στον τρίτο γύρο του αγγλικού όπεν νικώντας 4-0 τον Έλιοτ Σλέσορ με τον Αυστραλό κάτοχο του τίτλου να κάνει μία επαγγελματική εμφάνιση με μπρέικ των 88, 60 και 63 πόντων ενώ στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ράιαν Ντέι.

 Μία από τις δύσκολες στιγμές ήταν όταν δόθηκε φάουλ στο Ρόμπερτσον την στιγμή που χρησιμοποιούσε την αράχνη στο πρώτο φρέιμ με τον Αυστραλό να διαφωνεί ωστόσο αυτό δεν τον επηρέασε επικρατώντας στο ματς. Μετά το παιχνίδι ο Ρόμπερτσον διαμαρτυρήθηκε για την ώρα έναρξης του παιχνιδιού ενώ αμφισβήτησε και την απόφαση της διαιτήτριας Τατιάνα Γούλαστον να δώσει το φάουλ.

 «Δεν μπορούσα να νιώσω ότι ήταν ένα φάουλ», είπε στο studio του Eurosport. «Συνήθως νιώθεις την επαφή της στέκας αλλά δεν ένιωσα ποτέ κάτι. Η Τατιάνα έδωσε φάουλ, δεν είναι φάουλ, σωστά;», είπε ο Ρόμπερτσον όταν είδε μία ακόμα οπτική γωνία του περιστατικού. «Θα μπορούσα να κάνω ένα μεγάλο σκορ εκεί, κρίμα».

 Σε άλλο ματς, ο Μαρκ Σέλμπι πήρε με ασφάλεια την πρόκριση για το γύρο των 16 επικρατώντας 4-1 του Βου Γιζέ και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ματς του Σον Μέρφι με τον Άντονι ΜακΓκιλ. Η βραδιά δεν εξελίχθηκε καλά για τον Κάιρεν Γουίλσον ο οποίος γνώρισε την ήττα –σοκ από τον Τζέιμς Τζόουνς ενώ ο Ράιαν Ντέι επιβλήθηκε 4-3 του Ρίκι Γουόλντεν.

https://www.youtube.com/watch?v=kgws2ksRH2E
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα