fbpx

English Open: Στον τρίτο γύρο Χίγκινς, Γουίλσον και Κάρτερ (vid)

English Open: Στον τρίτο γύρο Χίγκινς, Γουίλσον και Κάρτερ (vid)

Ο Τζον Χίγκινς φάνηκε σε καλή κατάσταση στη νίκη με 4-1 επί του Μαρκ Κινγκ με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του αγγλικού όπεν. Φιναλίστ την περασμένη σεζόν ο Χίγκινς είχε μπρέικ 62, 85 και 103 πόντων παίρνοντας εύκολα την πρόκριση στο Μπρέντγουντ Σέντερ του Έσεξ. Ο ίδιος δεν έχει πάρει ποτέ τον συγκεκριμένο τελικό αν και βρέθηκε κοντά πέρυσι όταν προηγήθηκε 7-5 και 8-6 του Νιλ Ρόμπερτσον προτού γνωρίσει την ήττα με 9-8.

 Ο Χίγκινς, ο οποίος στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Μίλκινς, είπε ότι δεν ήταν εντελώς ικανοποιημένος με την απόδοσή του. «Ένιωσα καλά αλλά συνέχισα να χάνω πολλές σημαντικές μπάλες και βρέθηκα σε δύσκολη θέση πολλές φορές», είπε στο Eurosport. «Ο Μαρκ δεν με τιμώρησε απόψε, έχασε κάποιες ευκαιρίες και με άφησε να βγω από τη δύσκολη θέση».

   Ο Μαρκ Άλεν σημείωσε το υψηλότερο μπρέικ στο τουρνουά με 141 πόντους νικώντας 4-1 τον Ντίλαν Έμερι. Ο Άλεν είχε και ένα μπρέικ των 135 πόντων και 2 half-century φτάνοντας στη νίκη. Κανένα πρόβλημα για τον Κάϊρεν Γουίλσον ο οποίος επικράτησε 4-0 του Μπεν Γούλαστον ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε ο Άλι Κάρτερ τον Τσεν Ζιφάν.

 Νωρίτερα στην ημέρα, Τζαντ Τραμπ, Μαρκ Σέλμπι και Νιλ Ρόμπερτσον πήραν την πρόκριση. Ο Αυστραλός κάτοχος του τίτλου πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς ο αντίπαλός του, ο Λέι Πεϊφάν, ισοφάρισε σε 3-3 με τρία διαδοχικά μπρέικ άνω των 120 πόντων ωστόσο ο Ρόμπερτσον διατήρησε την ψυχραιμία του και πήρε το καθοριστικό φρέιμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα