fbpx

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Τάιγκερ Γουντς ο Τζάστιν Τόμας

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Τάιγκερ Γουντς ο Τζάστιν Τόμας

Ο Τζάστιν Τόμας αισθάνεται ότι υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορεί να πάρει ο Τάιγκερ Γουντς από την συμμετοχή του στο PNC Championship.

 Αγωνιζόμενος με το γιό του, τον Τσάρλι, ο Γουντς έκανε εξαιρετική αρχή στη Φλόριντα με το δίδυμο να έχει την πρώτη θέση μετά τις πρώτες 18 τρύπες. Τη 2η και τελευταία ημέρα ωστόσο η εικόνα ήταν διαφορετική με τελικό αποτέλεσμα την 8η θέση πίσω από τους νικητές Βιτζέι και Κας Σινχ. Ο Τζάστιν Τόμας, ο οποίος αγωνίστηκε με τον πατέρα του, δήλωσε πολύ εντυπωσιασμένος από την παρουσία και την εμφάνιση του κατόχου 15 μέιτζορ τίτλων.

 «Η πελματιαία απονευρωσίτιδα δεν είναι κάτι διασκεδαστικό», είπε ο Γουντς. «Τώρα πρέπει να ανακάμψω και να αναρρώσω επειδή υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που μπορώ να κάνω, να χτυπάω τη μπάλα και να προπονούμαι αλλά τα κάνω όλα χωρίς να περπατάω. Δεν μπορώ να πηγαίνω από το σημείο Α στο σημείο Β περπατώντας».

 Σε μία χρονιά που πήρε μέρος σε τρία μέιτζορ χωρίς επιτυχία και με την απόδοσή του να πέφτει διαρκώς ο Γουντς ένιωσε ότι έχει θετικά να πάρει από αυτή τη χρονιά. «Την περασμένη χρονιά έπαιξα με σπασμένο πόδι», πρόσθεσε. «Φέτος δεν έσπασε κάτι αλλά ήταν καλό που όλα τα κομμάτια ήταν εδώ και πάλι. Ήταν μία σκληρή χρονιά αλλά ήταν και μία από τις πιο επιβραβευτικές που είχα εδώ και καιρό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα