fbpx

PNC Championship: Ο τίτλος στους Σινχ (vid)

PNC Championship: Ο τίτλος στους Σινχ (vid)

Ο Βιτζάι Σινχ με το γιο του τα κατάφεραν με την 16η συμμετοχή τους και πήραν τον τίτλο στο PNC Championship ενώ παρών ήταν ο Τάιγκερ Γουντς που αγωνίστηκε επίσης με το γιο του.

 «Ήταν σπουδαίο να βρίσκομαι με τον πατέρα μου καθώς δουλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε εδώ, εγώ με το σχολείο και εκείνος με τον τραυματισμό», είπε ο 13χρονος Τσάρλι Γουντς. «Το να είμαι εδώ σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα μαζί με όλους αυτούς τους ανθρώπους ήταν υπέροχο».

 Η αίσθηση ήταν ακόμα καλύτερη για τον Βιτζάι Σινχ με τον κάτοχο τριών μέιτζορ τίτλων που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο PNC Championship το 2003 όταν ο γιος του, Κας, ήταν 13 ετών. Ο Σινχ έφτασε στον τίτλο με ένα μπέρντι από τα 2 μέτρα και μαζί με το γιό του έγιναν οι πρώτοι στην ιστορία που είχαν επίδοση κάτω των 60 χτυπημάτων και στους 2 γύρους του τουρνουά.

 Οι Σινχ ολοκλήρωσαν στα 26 χτυπήματα κάτω από το όριο και πήραν τη νίκη με διαφορά 2 χτυπημάτων από τους απερχόμενους κατόχους του τίτλου, τον Τζον Ντέιλι και το γιο του και τους νικητές του 2020, τον Τζάστιν Τόμας και τον πατέρα του.

 «Αυτό είναι που πάντα θέλαμε», είπε ο 32χρονος πλέον Κας Σινχ ο οποίος εργάζεται στον τομέα των ασφαλειών. «16 χρόνια», σχολίασε ο πατέρας του. «Πάρα πολύς καιρός, ήρθε η ώρα. Είναι συγκινημένος και χαρούμενος, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψουν, είναι μία ανάμνηση που θα έχω για πάντα».

 Πατέρας και γιος Γουντς έμειναν εκτός μάχης στην 7η τρύπα όταν η μπάλα έφυγε στα δέντρα και μοιράστηκαν την 8η θέση από τις 20 ομάδες που έλαβαν μέρος.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα