fbpx

Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στο Top Gear ο Φλίντοφ

Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στο Top Gear ο Φλίντοφ

Ο πρώην διεθνής Άγγλος αθλητής Άντριου Φλίντοφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Top Gear.

 Ο 45χρονος, ένας από τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής, είχε το ατύχημα στο αεροδρόμιο του Ντάνσφολντ Παρκ, εκεί όπου δέχθηκε και τις πρώτες βοήθειες προτού κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του δεν δείχνουν να απειλούν τη ζωή του όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος του BBC.

 «Ο Φρέντι τραυματίστηκε σε ατύχημα στην πίστα δοκιμών του Top Gear το πρωί με το ιατρικό προσωπικό να επεμβαίνει άμεσα», είπε ο εκπρόσωπος. «Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την απαραίτητη φροντίδα και θα ενημερώσουμε με νέες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον».

 Ο Φλίντοφ είχε τραυματιστεί και το Φεβρουάριο του 2019 όταν έκανε γυρίσματα για την εκπομπή στο Μάνσφιλντ. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, είχε ατύχημα σε αγώνα drag στον αεροδιάδρομο του Έλβινγκτον, στην περιοχή του Γιόρκσιρ, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

 Ο Φλίντοφ είχε μία επιτυχημένη καριέρα στο κρίκετ και αγωνίστηκε για την εθνική ομάδα της Αγγλίας από το 1998 έως το 2009, με παρουσία σε 79 Test, 141 μονοήμερα ματς και 7 παρουσίες σε Twenty20 ενώ έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία της Αγγλίας στην σειρά των αγώνων για το Ashes το 2005 και το 2009.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα