fbpx

LIV Golf: Αποχώρησε από COO ο Χόσλα

LIV Golf: Αποχώρησε από COO ο Χόσλα

Ο Ατούλ Χόσλα παραιτήθηκε από τη θέση του COO στο LIV Golf, τη διοργάνωση που χρηματοδοτείται από το Public Investment Fund της Σαουδικής Αραβίας. Η αποχώρησή του έρχεται κάτι παραπάνω από ένα έτος μετά την πρόσληψή του.

 «Με την ολοκλήρωση της πρώτης και άκρως επιτυχημένης σεζόν του LIV, ο Ατούλ Χόσλα αποφάσισε να προχωρήσει», αναφέρει ο κομισάριος Γκρεγκ Νόρμαν, όπως φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα New York Times. «Σεβόμαστε την προσωπική του απόφαση».

 Ο Χόσλα υπήρξε παλαιότερα μέλος στο διευθυντικό επιτελείο των Τάμπα Μπέι Μπακανίαρς στο NFL με το τουρνουά να μην αποδεικνύεται δημοφιλές εντός του αθλήματος καθώς πολλοί θεωρούν ότι μέσα από αυτό η Σαουδική Αραβία προχωρά στο «ξέπλυμα χρήματος» προσπαθώντας να βελτιώσει την εικόνα της.

 Σύμφωνα με τους Times, αβέβαιο θεωρείται και το μέλλον του Νόρμαν. Το LIV άρχισε να προσελκύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου όπως τον Αυστραλό Κάμερον Σμιθ και τον Αμερικανό Φιλ Μίκελσον, παίκτες που πλέον δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο PGA Tour ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του στο Ryder Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα